
Her gün çok sayıda ses geliyor, ama siz bunları duymakta zorlanıyorsunuz. İnsanlar mırıldanıyor veya fısıldıyor. Müzik, tonlarını kaybetti. Televizyonunuz veya radyonuzun sesi sonuna kadar açık. Restoranlarda, gürültülü yerlerde ya da telefonda konuşmak zor olduğundan, sosyalleşmekten veya telefonunuza cevap vermekten kaçınıyorsunuz. İnsanlardan sözlerini tekrar etmelerini istemekten ya da söylediklerini tahmin etmeye çalışmaktan çekindiğiniz için sessiz kalıyorsunuz. Kendinizi yalnız hissediyorsunuz. Ve işitmeye çalışmaktan yoruldunuz. Tanıdık geldi mi?
Size yardımcı olabiliriz
İşitme kaybınızla uğraşmak sizin için bunaltıcı olabilse de, seçenekler konusunda ve daha iyi işitmeye doğru giden her adımda size rehberlik edebiliriz. Bu kulağa iyi geliyor mu? Aklınızdaki soruların yanıtlarını bulmak için okumaya devam edin.


Yalnız değilsiniz
İşitme bozukluğu ile uğraşma konusunda yalnız değilsiniz. 65 yaş üzeri her üç kişiden birinde işitme kaybının herhangi bir türü mevcuttur.
İşitme kaybı yaşayanlar sadece yaşlılar değildir. Çocukluk çağı hastalıkları veya gürültülü seslere ya da müziğe çok fazla maruz kalım nedeniyle gençlerde de işitme bozukluğu oluşabilir. Gerçekte her yaştan insanda tedavi edilmemiş işitme kaybı olabilir. Birçok farklı tedavi seçeneği sunulurken harekete geçmemek için bir neden yoktur.
İşitme kaybını önleyebilir misiniz?


İşitme kaybını nasıl tedavi edebilirsiniz?
Sizlerden ilham aldık
İşitme kaybınız, tercihleriniz ve yaşam tarzınız ne olursa olsun, sizin için mükemmel bir işitme çözümünün var olduğundan emin olabilirsiniz.


Sevdiklerinize yardım edin
İşitme kaybınız olabileceğini mi düşünüyorsunuz?